O meni

Sem Katja. Sem profesorica nemščine, natančneje magistrica znanosti. Na to sem zelo ponosna in svoje delo rada opravljam. Pravzaprav imam svoje delo tako rada, da sem ga v preteklosti opravljala tudi po 12 ur in več na dan.

A ljudje nismo stroji. Če leta in leta zlorabljamo svoje telo in svoj prosti čas, slej ko prej pride do točke preloma. Pri meni je prišel v obliki smrtonosne bolezni. Bitka za življenje je bila dolga in naporna in v tem času sem odkrila čudoviti svet ustvarjanja. Čisto so me prevzele barve, vzorci papirja in neštete možnosti oblikovanja. To je bila čudovita terapija, iz katere sem črpala pozitivno energijo. Ko sem svoje izdelke podarjala svojim bližnjim, se je ta pozitivna energija še množila.

Zdaj sem zdrava in vrnila sem se v normalno življenje. Bogatejša sem za dragoceno spoznanje, kaj je v življenju zares pomembno, in za lastno blagovno znamko izdelkov iz papirja, blaga in fimo mase Piki Kitty, s katerimi še vedno širim pozitivno energijo in razveseljujem ljudi.

Če je tudi vam pomembno, da se v tem divjem tempu včasih ustavite, se spomnite na svoje bližnje, znance, prijatelje in jim zaželite nekaj lepega, vas prisrčno vabim, da se mi pridružite na tej poti širjenja  pozitivne energije.