Naročila

Ste povabljeni na kak svečani dogodek (rojstni dan, poroka, obletnica…) ali pa bi enostavno radi komu zaželeli kaj lepega? Lahko izbirate med že obstoječimi voščilnicami oz. motivi, ali pa mi sporočite, kaj potrebujete in kaj vam je všeč in oblikovala bom perzonalizirano voščilnico prav za vas. 

Imate cvetličarno, trgovino z darili ali unikatnimi izdelki itd. in bi želeli razširiti svoje ponudbo z ročno izdelanimi voščilnicami? Za vas lahko izdelam tematske serije, kot npr. voščilnice za rojstne dneve, ob rojstvu otrok, čestitke ob porokah, svetih zakramentih, voščilnice za valentinovo, dan žena, božično-novoletne voščilnice itd…

V vašem podjetju strankam nudite tiskane darilne bone, ki bi jih želeli nadomestiti z ročno izdelanimi? Darilne bone oblikujem ekskluzivno za vaše podjetje in pri oblikovanju vsebinsko upoštevam področje delovanja vašega podjetja.  

Vaše želje in  potrebe mi lahko sporočite preko telefona, elektronske pošte ali pa se povežete z mano na socialnih omrežjih. Z veseljem vam bom prisluhnila in izdelala izdelke, ki bodo obogatili vašo komunikacijo s svojimi najbližjimi, sorodniki, znanci oz. strankami.  

Tel.: 031/575-301

E-Mail: kbradac@gmail.com